S.O.S. Életmentő Rendszer

Saját szabadalmunk, az Országos Mentőszolgálat közreműködésével.
HOGY A SEGÍTSÉG IDŐBEN ÉRKEZZEN!

Feladata:
A kivizsgálás során megismert adatokat baleset vagy rosszullét kapcsán hozzáférhetővé tenni az orvos vagy mentőtiszt számára.
1. Feltűnő szív emblémánk a szélvédőre ragasztva jelzi az elsősegélynyújtónak, hogy Ön kivizsgált személy (legalább kettő emblémát adunk, amelyből a másodikat az igazolványtokra kell ragasztani).
2. Tehát Önnek fényképes adathordozó kártyája van.
3. Ebből egy példány a gépkocsi nap-ellenzőjére ragasztva található a kormány fölött (vagy az igazolványtartón). Azt onnan letépve, azonnal támpontokat talál az egészségnyújtó Önről (RH, gyógyszerérzékenység, cukorbetegség, vallás stb.).
4. Ha a mentő kórházba szállítja a betegeket, felhívja irodánkat és 24 órás szolgálatunk e-mailen vagy faxon a birtokunkban lévő zárójelentést adott esetben hamarabb a fogadó intézetbe juttatja, mint ahogy a mentő odaér a beteggel vagy sérülttel.

Ára önállóan 10.000,- Ft + ÁFA

Az S.O.S. Életmentő Rendszer részei:

  • 2 darab öntapadós szív alakú fluoreszkáló embléma
  • bankkártya méretű, fényképpel és aláírással ellátott azonosító kártya
  • darab öntapadós S.O.S. Életmentő Kártya másolat.


    Feltűnő szív emblémánk a szélvédőre ragasztva jelzi az elsősegélynyújtónak, hogy Ön kivizsgált személy (legalább kettő emblémát adunk, melyből a másik az igazolványtokra ragasztandó), tehát Önnek fényképes adathordozó kártyája van, amelyből egy példány a gépkocsi napellenzőjére ragasztva látható a kormány fölött (vagy az igazolványtartón). Azt onnan letépve azonnal támpontokat talál az elsősegélynyújtó Önről (vércsoport, Rh, gyógyszer érzékenység, cukorbetegség, lezajlott betegségek, allergia, vallás, donor nyilatkozat, kontakt személy, TAJ szám, lakcím stb.)

    Ha a mentő kórházba szállítja a beteget, felhívja irodánkat és 24 órás szolgálatunk e-mailen vagy faxon a birtokunkban lévő zárójelentést, adott esetben hamarabb a fogadó intézetbe juttatja, mint a mentő odaér a beteggel vagy sérülttel.

    Az S.O.S. Életmentő Rendszerhez az adatlap ITT tölthető le.