Dr. Pohl Tibor nyílt levele

Tisztelt Magyar Állampolgár!
Tisztelt I.C.C. Klubtag! Tisztelt Leendő I.C.C. Klubtag!

Ön élete folyamán több millió forintot fizet betegbiztosítás gyanánt.
Az I.C.C. kivizsgálási rendszere – országosan – arra épül, hogy ha Önt kivizsgáltuk, s ennek során bármilyen betegség felmerült vagy betegséget találtunk, azt további fizetés nélkül (tehát ingyenesen!) kötelessége a biztosítási rendszernek feltárni, bizonyítani, kizárni, gyógyítani, operálni.

A fentiek logikája és szükségessége a következő: a rák és az infarktus az a két betegség, amely igazán csak panaszmentes állapotban észlelve gyógyítható. Panaszmentes állapotban azonban nem fizeti a biztosító azt, hogy Ön egy időben, várakozás nélkül, teljes körű kivizsgáláson vegyen részt.

Az én ötletem és újításom az, hogy ezt az orvosilag indokolt, sok esetben életmentő teljes körű kivizsgálást fizesse ki. Így panaszmentes állapotban, szombati napon, tetőtől talpig kivizsgáljuk – szerződött egészségügyi intézményeinkkel –, s ha bármit észlelünk, attól fogva külön térítés nélkül gyógyítjuk, hiszen akkor Ön már beteg és Önnek van betegbiztosítása.

Ezt tanítom 30 éve az I.C.C. Klubtagoknak és minden egészséges embernek. Tehát: ha Ön egyszer kifizette azt, hogy feltérképezzük a szervezetét, és bármi bajt találtunk, attól fogva Önnek nem kell fizetnie, mert van betegbiztosítása! Mindegy, hogy hol vizsgáljuk Önt ki, ha betegséget észlelünk, a felállított diagnózis alapján betegsége országosan gyógyítandó a betegbiztosító terhére.

Rendszeremet, az I.C.C. rendszerét úgy építettem fel, hogy olyan állami egészségügyi intézetekkel kötöttem szerződést (megyei kórház, klinika), ahol, legyen Önnel bármilyen teendő is, – lakhelye szerint – a szombati szűrővizsgálat után folytatódik a további vizsgálata és/vagy orvosi kezelése a társadalombiztosítás terhére.

Ha Ön bármely magánintézetbe, magánrendelésre, magánkórházba megy szűrővizsgálatra, ott – természetesen – ha valami betegség felmerül (véres széklet, csomó a mellben...) visszarendelik vizsgálatra, amely újabb komoly pénzt (százezreket, milliókat) jelenthet Önnek. Ez természetes lehetőség. De ha ezt követően esetleg Önt operálni, sugarazni, transzplantálni stb. kell – amit az adott intézet már nem tud elvégezni –, akkor Önt visszaküldik a lakóhely szerint illetékes kórházba, vagy az országos állami intézetbe. Tehát az Ön által kifizetett milliók megspórolhatók lehettek volna!

A FENTIEKET, MINT TÉNYEKET ÍROM LE ÖNNEK, HOGY LEGYEN TISZTÁBAN A BETEGELLÁTÁS TÁRSADALOMBIZTOSÍTÁS ÁLTAL TÁMOGATOTT RENDJÉVEL!

1989-ben egyedül kezdtem el ezt hirdetni. Ma 80-100 orvos és/vagy orvos csoport van, amelyek szűrővizsgálatot hirdetnek Magyarországon. Ennek örülök. Annak azonban nem örülök, hogy a fenti igazságot nem közlik Önnel.
Magyarország egész területén kialakítottuk – számos nagyvárosban – a rendszerünket, így, ha Önt adott esetben Debrecenben vizsgáltuk ki, Budapesten, Miskolcon, Kecskeméten, Pécsett, Zalaegerszegen, Győrben is tudunk segíteni betegség vagy rosszullét esetén.

Miért van szükség a szűrővizsgálatra? A fentiek mellett még azért, mert Magyarországon évente 32.000 ember hal meg rákban és 75.000 szívérrendszeri betegségben. Ha Ön a biztosító által támogatott szűrővizsgálatokon vesz csak részt, akkor Önre is ez a sors várhat. Ha szót fogad nekem és rendszeresen eljön szűrővizsgálatra, kifizeti azt, hogy szombaton vigyázban álljunk az Ön egészségéért, akkor mindent megtett, amit Ön megtehet. A többi a magyar egészségügy dolga és az Ön által befizetett betegbiztosító finanszírozza azt.

Az I.C.C. él, én is élek – az I.C.C.-nek köszönhetően – és működünk. Számos sportszerűtlen konkurencia az ellenkezőjét állítja. Azt javasolom Önnek, tájékozódjon a fentiek valódiságáról és jelentkezzen szűrővizsgálatra rendszerünkben: Budapesten, Miskolcon, Debrecenben, Kecskeméten, Szegeden, Pécsett, Zalaegerszegen és Győrben állunk a rendelkezésére, hogy egészségesen tovább élhessen velünk együtt.

25 évvel ezelőtt elsőként kezdtem a rendszert az országban, több 10.000 embert vizsgáltunk ki és több 10.000 szeretnénk még kivizsgálni. Sok száz embernek mentettük meg rendszerünkkel az életét, ami nekünk örömünkre szolgál. Legyen Ön is a klubtagunk továbbra is! Ne tévessze Önt meg valótlan híresztelés. Hívjon minket, hívjon engem, készségesen állok a rendelkezésére! Szívesen felkeresem Önt az ország egész területén, előre egyeztetett időpontban.

Dr. Pohl Tibor