A szűrővizsgálat életeket ment!

Mindenkinek szüksége van rá, gyakorlatilag korhatár nélkül, lehetőleg évente! De sajnos pénzbe kerül és ez okozza a problémákat.
Sokszor szakképzetlen spekulánsok üzletet csinálnak belőle. Felhívom mindenki figyelmét, hogy győződjön meg arról, hogy hova, kihez megy szűrővizsgálatra! Áll-e a szűrővizsgálatot végző orvosok mögött állami egészségügyi intézmény, ahova Ön mindenképpen kerül abban az estben, ha betegséget találnak Önnél.
Ne tévessze meg Önt a szemet gyönyörködtető, felületes környezet, a gátlástalan értékesítő - az orvosi hátteret nézze!
Nézze azt, hogy infarktussal, vagy rákkal tudják-e Önt az adott intézetben a betegbiztosító terhére - további térítés nélkül(!) - gyógyítani, kezelni! Ez a szűrés lényege! Ezért jár Ön is szűrővizsgálatra!

Szűrővizsgálatra csak oda szabad menni, ahova Önt lábtörés vagy infarktus esetén a mentő is vinné.

Szűrővizsgálatot csak ott szabad végeztetni, ahol a felmerült és/vagy diagnosztizált betegséget a betegbiztosító terhére további fizetés nélkül feltárni (vastagbél-tükrözés, citológiai vizsgálat, tumormarker vizsgálat, szívkatéterezés...), gyógyítani (műtétek, sugárkezelés, kemoterápia...) tudják.Számos intézményben az Önnél felmerült betegség miatt kialakult félelmét kihasználva, súlyos pénzeket csikarnak ki Önből könnyedén, a fentiek miatt, annak ellenére, hogy az Önnek állampolgári jogon a biztosító terhére kötelezően járna, külön fizetés nélkül!

Ön az élete folyamán sok millió forintot fizet betegbiztosításra. Tehát betegségre biztosítása van. Ez azt jelenti, ha Önnél bármilyen betegség felmerül, azt kideríteni, gyógyítani, a betegbiztosító terhére vagyunk kötelesek - térítés nélkül (!) - országosan.
A rák és az infarktus az a két betegség, melyeket igazán csak panaszmentes állapotban, komplex szakorvosi szűrővizsgálattal észlelve tudunk hatékonyan gyógyítani a lakóhelye szerint illetékes állami egészségügyi intézményben! Ha pl. Ön Debrecenben vagy Zalaegerszegen lakik, és Budapestre jár szűrővizsgálatra, vizsgálhatják Önt Budapesten, de betegség felmerülése estén Önt a lakóhelye szerinti intézményben fogjuk tovább vizsgálni, gyógyítani, operálni, sugárkezelni - térítés nélkül (!) - az állampolgári jogon járó betegbiztosítás terhére.

Járja tehát körül a kínálatot, mert a nyereségvágy sokszor szakképzetlen infrastruktúrába csábítja Önt.

Olyan intézményt válasszon, ahol valóban orvosok teszik a dolgukat a szakma szabályai szerint a szűrővizsgálat után a gyógyításban is.

Akár a vizsgálatról - ha szükség van rá - azonnal áttolhatjuk Önt az állami gyógyító intézetbe, ahol már az Ön által fizetett biztosítására gyógyítunk!