Komplex szakorvosi szűrővizsgálat

Kettő betegség létezik valójában: a rák és a szívinfarktus. Közös bennük, hogy mindkettő igazán csak panaszmentes állapotban észlelve gyógyítható. Panaszmentes állapotban sem jogunk sem lehetőségünk nincs arra, hogy részt vegyünk egy egy időben, pár óra alatt lezajló komplex szakorvosi szűrővizsgálaton, ahol beteg nincs az intézetben.

Újításunk: fizesse ki azt, hogy szombati napon Önt tetőtől-talpig kivizsgáljuk és azt követően, ha bármi betegség felmerül – azt akár a betegbiztosító terhére – minden további fizetés nélkül gyógyítjuk! Hiszen Önnek van betegbiztosítása! Tehát ha az Ön pénzén észlelünk bármiféle betegséget, azt már a betegbiztosító terhére kötelesek vagyunk gyógyítani országosan! 24 éve működtetjük nemzetközi szinten ezt a rendszert, sokak megelégedésére!

Mi a gyakorlat az egészségügyben és a biztosításban? Helytelenül az ember teszi a dolgát, számtalan teendője mellett nem törődve egészségével. Megvárja, amíg megbetegszik és orvoshoz megy. Visszafordíthatatlan, elkésett a folyamat. Ha a rák és az infarktus panaszt okoz, akkor már baj van, mert kialakult a betegség, ezért sokkal kisebb az esélyünk, több a munkánk, több a szenvedésünk, kevesebb a sikerünk és többe kerül!

A fentiek miatt Magyarországon évente 30.000 ember hal meg rákban, 70.000 szívinfarktusban. Ne tartozzon közéjük, jöjjön hozzánk szűrővizsgálatra!

BUDAPEST, MISKOLC, DEBRECEN, SZEGED, KECSKEMÉT, PÉCS, ZALAEGERSZEG, GYŐR.

Saját érdekében fizesse ki a komplex szakorvosi szűrővizsgálatot és azt követően az Ön által befizetett beteg-biztosítás terhére gyógyítjuk. Hiszen Ön erre az esetre élete során sok millió forintot fizet ki a betegbiztosítónak. Így nagyobb az értelme a befizetett biztosításnak!

NE FÉLJEN, NE VÁRJON, KÉRJEN IDŐPONTOT, JELENTKEZZEN BE HOZZÁNK! KÉSZSÉGESEN ÁLLUNK RENDELKEZÉSÉRE, SZEMÉLYESEN FELKERESSÜK ÖNT!

Országosan állami intézményekkel kötött szerződéseink a kivizsgálás után azonnal a megoldást is nyújtják. Ugyanis ha Önt szombaton kivizsgáltuk és betegséget észleltünk, ugyanott akár hétfőtől a betegbiztosító terhére gyógyítjuk! Éljen a lehetőséggel, egészségesen, velünk sokáig, tegye hatékonyabbá az Ön által befizetett biztosítást!
Magánintézetekben is adhatunk Önnek időpontot műtétre, szülésre, de nincs olyan magánintézmény, amely az állami egészségügyi infrastruktúrát (sugárkezelés, kemoterápia, CT, MR) szakmailag helyettesítené!